Dankzij het boek “de 1-pagina-strategie voor kmo-ondernemers met groeiambitie” (auteurs: Vic Wouters, Guy Vercauteren, Erik De Schutter) is een strategisch plan haalbaar voor elke KMO. Geen ingewikkelde modellen maar een 10-stappen 1-pagina-strategieproces op maat van uw KMO.

Wat zijn, volgens ons, de grote troeven van dit boek?

 • Naast een goede theoretische onderbouwing, is dit boek vooral een praktisch “doe” boek. Geschreven door auteurs met veel ervaring in het begeleiden van KMO’s, zoals blijkt uit de vele voorbeelden en praktijkgetuigenissen in het boek.
   
 • De auteurs zijn erin geslaagd om een beproefd strategieconcept (OGSM) te vertalen naar een pragmatische werkwijze op maat van Belgische KMO-ondernemers.
   
 • De logische en overzichtelijke opbouw dankzij het 10-stappen strategieproces met per stap werkdocumenten als hulpmiddel.
   
 • De beknopte weergave van uw strategieplan in “een plan op 1 pagina”.

Sterke troeven en daarom kozen wij bewust voor een samenwerking met de auteurs van dit boek als leidraad voor het opstellen van uw strategisch plan.

(Leestijd: 1 minuut)

J.J. en T.P. hebben een jong bedrijf actief in de online aanwezigheid en de grafische sector. Zij hebben een mooie succesvol start genomen en hebben nu het gevoel dat ze één en ander professioneler moeten aanpakken. De beslissingen werden tot nu toe vooral “vanuit de buik” genomen en ze weten dat ze, om verder te groeien, meer inzicht in de fundamenten van hun bedrijf moeten krijgen.

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

J.M. heeft een succesvol bedrijf actief in digital printing. Enkele jaren terug probeerde hij een wankel evenwicht te behouden tussen 3 activiteiten:

 • Video verhuur

 • Kranten en tijdschriften met aanverwante artikelen

 • Digital printing

Hij voelde dat één en ander niet optimaal werkte, maar had geen idee wat er nu fout was. De beslissingen werden tot nu toe vooral ad hoc genomen en hij ziet in dat, om verder te groeien, meer inzicht in de fundamenten van zijn bedrijf nodig is.

© ukuqonda. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME

X

Right Click

No right click